Rīgas Valsts vācu ģimnāzija

Englisch ist ein Muss, Deutsch ist ein Plus!

Pieslēdzies ar
E-klase login
Latviešu valoda Deutsche Sprache English language

Apsveicam

Cevere_B_1Vincevica_L_1Latvijas Nacionālais kultūras centrs un Ērgļu Mākslas un mūzikas skola sadarbībā ar UNESCO Latvijas Nacionālo komisiju, R.Blaumaņa memoriālo muzeju "Braki" un Ērgļu novada pašvaldību rīkoja Rūdolfa Blaumaņa 150 gadadienai veltītu bērnu un jauniešu vizuālo darbu konkursu "Blaumaņa brīnumzālītes". Konkursā piedalījās 1115 dalībnieki no vairāk nekā 100 Latvijas skolām.

Plašāk :http://kriic.lv/kat/blaumanim_150

12. aprīlī Ērgļu saieta namā notika konkursa noslēguma pasākums - laureātu apbalvošana - koncertuzvedums "Blaumaņa brīnumzālītes".

Mūsu skolas audzēknes Linda Vinceviča (7.c klase) un Baiba Čevere (7.a klase) par saviem darbiem saņēma Latvijas Nacionālā kultūras centra Atzinības rakstus un balvas no R.Blaumaņa memoriālā muzeja .

Šajā dienā kopā ar Lindu viesojāmies "Brakos", apskatījām visu apbalvoto audzēkņu darbu izstādi un baudījām jauko koncertuzvedumu Ērgļu saieta namā, kur Lindu sagaidīja ļoti patīkams pārsteigums.

Ērgļu novada pašvaldība savai balvai no visiem izstādē aplūkojamajiem darbiem bija izvēlējusies tieši Lindas Vincevičas darbu. Balvu pasniedza Domes priekšsēdētājs Guntars Velcis.

Apsveicam Lindu un Baibu!