Rīgas Valsts vācu ģimnāzija

Englisch ist ein Muss, Deutsch ist ein Plus!

Pieslēdzies ar
E-klase login
Latviešu valoda Deutsche Sprache English language

Skola lepojas

Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) organizētajā konkursā „Gada sporta skolotājs” galvenajam titulam ir nominēti trīs pedagogi - Gatis Stepanovs (Balvu Amatniecības vidusskola), Iveta Daude (Rīgas Valsts vācu ģimnāzija) un Valērijs Kņaževs (Skrudalienas pamatskola).

Konkursa uzvarētāju, titula „Gada sporta skolotājs” ieguvēju, paziņos „Latvijas Gada balva sportā 2012” apbalvošanas pasākumā 21.decembrī, kinoteātrī „Splendid Palace”. Skatieties LTV1 plkst. 21.15

Vairāk>>


Piektdien, 30. novembrī, plkst. 10.15 Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātē (MLĶF), Rīgā Āzenes 14, 101. auditorijā notika seminārs ķīmijas un dabaszinātņu skolotājiem „Ķīmija kā prioritāte”, kurā pulcēsies skolotāji no visas Latvijas. MLĶF un uzņēmumi apbalvoja labākos 2012. gada ķīmijas un dabaszinātņu skolotājus. Kopumā apbalvojumus saņems 17 skolotāji no deviņām Latvijas pilsētām.

AS „Olainfarm” apbalvojumus saņēma Alla Juzefoviča no Liepājas 12.vidusskolas, Jevgēnija Varganova no Rīgas V.Ostvalda vidusskolas, Roberts Višs no Rīgas Valsts vācu ģimnāzijas.

Vairāk>>