Rīgas Valsts vācu ģimnāzija

Englisch ist ein Muss, Deutsch ist ein Plus!

Pieslēdzies ar
E-klase login
Latviešu valoda Deutsche Sprache English language

Baltische Deutscholympiade 2021

7. un 8. maijā notika Baltijas valstu vācu valodas olimpiāde, kuru šogad organizēja Lietuvas vācu valodas skolotāju asociācija un kurā piedalījās arī divi RVVĢ skolēni.

Sveicam 12.a klases skolnieci Patrīciju Paulu Gaujeri ar iegūto 3.vietu un 11.a klases skolnieku Kārli Romanovu ar veiksmīgu piedalīšanos olimpiādē un izsakām pateicību vācu valodas skolotājai Inai Baumanei.

Skolēni ir gandarīti par iegūto pieredzi:

“Mēs – kopā 25 skolēni no Baltijas valstīm - satikāmies “Zoom” tiešsaistēs, reizē iepazīstoties ne tikai kā draugi un komandas biedri, bet arī kā konkurenti. Bija jāveic gan individuāls uzdevums, gan grupu darbs, kā arī otrajā dienā ar mums sadarbojās aktieri, kuri parādīja, ka, neskatoties uz ierobežotajām iespējām, arī tiešsaistes var būt aizraujošas. Esam pateicīgi, ka mums bija iespēja būt daļai no šī gada Baltijas vācu valodas olimpiādes un pārbaudīt savas prasmes. Atmiņā tā paliks kā pozitīva un neaizmirstama pieredze. Paldies skolotājiem, kas mūs atbalstījuši un mums palīdzējuši tikt tālāk, nekā mēs būtu domājuši!”