Rīgas Valsts vācu ģimnāzija

Englisch ist ein Muss, Deutsch ist ein Plus!

Pieslēdzies ar
E-klase login
Latviešu valoda Deutsche Sprache English language

Latvijas skolu virtuālais ziemas festivāls – 2022

Latvijas skolu Ziemas festivāls notiek kopš 1994. gada, un tā mērķis ir veicināt skolu bērnu un jauniešu fizisko aktivitāti, vienlaikus radot sportisku svētku sajūtu. Šogad jau otro reizi skolu Ziemas festivāls notika – virtuāli.

Tā kā Ziemas festivāls notika attālināti, dalībnieki varēja sacensties katrs atsevišķi jebkurā vietā Latvijā. Rezultāti tika fiksēti dalībnieku viedtālruņu vai sporta pulksteņu GPS lietotnēs. Pēc dalībnieku reģistrācijas visu dalībnieku rezultāti tika uzskaitīti sacensību platformā www.ditantrace.com.

Pavisam festivālā piedalījās 164 skolas un 3932 dalībnieki. Sacensību dalībnieku uzdevums, šajā laikā, bija veikt pēc iespējas garāku attālumu. Distances garumu varēja krāt vairākos sporta veidos: braucot ar distanču vai kalnu slēpēm, snovojot, skrienot vai vienkārši ejot.

Ziemas festivāla virtuālajām sacensībām pieteicās 10 mūsu skolas audzēkņi. Šogad sacensībās varēja piedalīties arī skolotāji, un divi mūsu skolas pedagogi šo iespēju izmantoja. Lai arī viņu rezultāti skolās kopējā kilometrāžā netika ieskaitīti, tas radīja jauniešiem saliedētības un atbalsta sajūtu.

Apsveicam mūsu skolas godalgoto vietu ieguvējus, kuri novēloti (slimības dēļ), saņēma medaļas un diplomus!

Meiteņu konkurencē:

  • I vieta   Enia Kalniņa    10.CV   
  • II vieta   Agate Einause     11.CV   
  • III vieta   Miriam Nunez Romero Sanchez   7.a     

Zēnu konkurencē:

  • I vieta   Teteris Eduards       11.VI 

Skolotāja Iveta Daude