Rīgas Valsts vācu ģimnāzija

Englisch ist ein Muss, Deutsch ist ein Plus!

Pieslēdzies ar
E-klase login
Latviešu valoda Deutsche Sprache English language

Skolēnu grupas mobilitāte uz Vlotho (Vācija)

Šajā mācību gadā Rīgas Valsts vācu ģimnāzija un Weser-Gymnasium Vlotho piedalās Erasmus+ akreditētā mobilitātes projektā “Personu mobilitātes mācību nolūkos Rīgas Valsts vācu ģimnāzijā 2023./24. mācību gadā”, kura ietvaros abu mācību iestāžu skolēnu pašpārvaldes apmainās idejām, dalās pieredzē un pārdomās par to, kā veicināt savu attīstību un darbību skolēnu un skolotāju labā.

No 5. līdz 10. novembrim notika šī projekta pirmais posms, kurā deviņi RVVĢ skolēnu pašpārvaldes aktīvākie dalībnieki viesojās pie kolēģiem Vlotho. Šajā laikā skolēni piedalījās stundās, lai redzētu mācību procesa norisi un tajās izmantotās mūsdienu tehnoloģijas. Esam priecīgi un sajūsmināti, ka abu mācību iestāžu pašpārvaldes strādāja pie kopīgiem projektiem, kas uzlabos gan vācu kolēģu pieredzi, gan mūsu skolēnu labsajūtu skolā, kas ir viens no šī projekta galvenajiem mērķiem.

Nākamais projekta posms notiks martā, kad vācu skolēni viesosies Rīgā, lai kopīgi atskatītos uz projektu realizēšanas gaitu abās mācību iestādēs.

RVVĢ skolēnu pašpārvalde