Rīgas Valsts vācu ģimnāzija

Englisch ist ein Muss, Deutsch ist ein Plus!

Pieslēdzies ar
E-klase login
Latviešu valoda Deutsche Sprache English language

Latvijas skolu ziemas festivāls

Piektdien, 16.februārī, Rīgas Valsts vācu ģimnāzijas skolēni devās uz Latvijas skolu Ziemas festivālu Ērgļos. 43 talantīgie skolēni rādīja savas prasmes tādos sporta veidos kā biatlons, distanču slēpošana, sniega volejbols, snovbords un frīstaila snovbords, ragaviņu sports, kalnu slēpošana u.c. Piedalījās gan vidusskolēni, gan pamatskolēni. Ne visiem ir bijusi pieredze šajos sporta veidos, bet tas neliedza sajust aizrautīgo sporta un cīņas garu un piedalīties. Piemēram, vidusskolēnu ragaviņu sporta komanda Ērgļos ieradās bez iepriekšējas pieredzes un zināšanām par šī sporta veida sacensību norisi. Bet ar labu garastāvokli un jautru prātu izdevās izcīnīt bronzas medaļas.

Noteikti liela daļa no uzvaras ir pateicoties entuziastiskajiem atbalstītājiem - mūsu pašu skolotājiem un skolasbiedriem. Visas dienas garumā izskanēja smiekli un atbalsta vārdi. Iepazināmies ne tikai ar citu skolu jauniešiem un skolotājiem, bet arī vēl labāk iepazinām viens otru. Varam droši teikt, ka šī pasākuma ietvaros esam ieguvuši neaizmirstamas atmiņas un prieka mirkļus. Mēs esam gandarīti par sasniegumiem un kopā pavadīto laiku.

Patiesi esam lepni par sudraba medaļām distanču slēpošanā Eniai Kalniņai 12.CV un snovbordā Sofijai Gulbei 12.SA, bronzas medaļām slidošanā Patrikam Pazaram 7.a un ragaviņu sportā A. Peičai, A. Zvilnai, A. K. Dreimanei, J. Grīnbergai, E. Andersonei un J. Vēveram 12.CV. Lielu paldies sakām sporta skolotājai Ivetai Daudei par atbalstu un iespēju piedalīties šādā pasākumā!

Amanda Zvilna, 12.CV